Familie van Leeuwen

17 Nov 2018

Intocht Sinterklaas

Gepost op:

Zoals alle jaren was ook dit jaar de intocht van Sinterklaas weer erg leuk. Vanmorgen hebben we de boten met de Sint en ongeveer 260 pieten binnengehaald in de haven. Na zingen, dansen en op de foto met pieten, hebben we ze weer uitgezwaaid toen de Sint zijn toer door de stad begon op zijn paard.

Wel moeten de pieten misschien wat vaker in bad; roetveeg-pieten zijn minder vies en ook heel leuk om te zien. En de naam roetveeg-piet klinkt ook nog eens mooier 😉

Thuis even geluncht en de intocht op tv gekeken. Daarna zijn we weer terug gegaan naar het centrum waar het pieten-feest al druk gestart was. Een stormbaan, warme chocolademelk, suikerspin, schminken, knutselen en een parcours afleggen, en natuurlijk nog met de pieten dansen :) Heel gezellig.

Groetjes, BWYXEM

Gepost op: 17 November 2018 | Gepost in Gezin |