Familie van Leeuwen

12 Feb 2019

Efteling & Bosrijk

Gepost op:

We hadden vorige week al een e-mail ontvangen met een filmpje waarbij de slaapmutsjes voor ons al waren klaargelegd… Wij waren natuurlijk heel benieuwd of die er inderdaad ook zouden zijn in het huisje in Bosrijk.

Afgelopen weekend zijn we dan 3 nachten gaan logeren in Bosrijk; van vrijdag tot maandag. En we zijn op zaterdag, zondag en maandag in de Efteling geweest. Het was allemaal fantastisch :) Heel gezellig met ons zessen, en met de medewerkers en de bewoners van zowel Bosrijk als de Efteling.

Op zondag ging het ‘s middags wel even heel veel regenen. Daar hadden we rekening mee gehouden; eerst wat binnen-attracties, en daarna lekker naar het zwembad in Bosrijk. ‘s Avonds rond 18:45 uur kwamen Klaas Vaak en de Zandkabouter een verhaal voorlezen. Zowel zaterdag als zondag zijn we gaan luisteren. Dat was ook heel erg leuk :) Al met al een geweldig mooi weekend.

Liefs,
BWYXEM

Gepost op: 12 February 2019 | Gepost in Gezin |