Familie van Leeuwen

25 Oct 2019

Halloween Disco

Gepost op:

Net terug van vakantie stond er nog een Halloween Disco in de agenda in het wijkcentrum. Voor als we op tijd terug zouden zijn, EN als we nog zin hadden om zelf te verkleden en te schminken.

Net op tijd thuis, en we wilden er zeker heen. We hadden al wel een beetje Halloween sfeer kunnen proeven afgelopen week. Xaviera had niet echt zin, dus die ging alleen even mee kijken. Wij snel een verkleed-jurk opgezocht en aangetrokken, en toen bij mama aan de tafel gaan zitten om te worden geschminkt.

En daar gingen we dan; op naar het wijkcentrum naar de HalloweenDisco. Het was erg leuk aangekleed in Halloween-stijl. En allerlei kinderen in allerlei enge en minder enge variaties :) Heel leuk. We dansten en deden mee met een stoelendans-wedstrijd. Yinthe won een zak met snoep en drinken :)

Groetjes, YEM

Gepost op: 25 October 2019 | Gepost in Evelyn, Merlinde, Yinthe |