Familie van Leeuwen

27 Apr 2020

Koningsdag 2020

Gepost op:

We hadden vanuit school een hele lijst met ideeën voor de Koningsspelen 2020 mee gekregen. Nu waren alle ideeën veelal om binnenshuis te doen.

Het was zulk goed weer. En we hebben zo een handige buitenspeelplaats bestaande uit een redelijk groot grasveld achter onze tuin. Dus hebben we de lijst van ideeën dankbaar toegepast en daar waar nodig wat aangepast. Papa en mama deden ook mee, als team; één van hen deed de opdracht. Mama deed bijvoorbeeld mee met skippyballen en heeft heel lang gedaan over het parcours; opgevouwen op een skippybal en dan heel erg lachen maakte weinig snelheid 😉 En papa deed erg lang over pen-poepen. Hij leek te denken dat die fles niet stil stond… maar hij kon zelf die pen gewoon niet stil krijgen. We hebben er een heel leuke middag van gemaakt :)

Liefs, YXEM

Gepost op: 27 April 2020 | Gepost in Evelyn, Merlinde, Xaviera, Yinthe |