Familie van Leeuwen

19 Jul 2020

Zomer!

Gepost op:

Afgelopen donderdag was de laatste schooldag voor dit schooljaar. Aan het einde van de middag kwam
een nichtje logeren en de vakantie kon beginnen :)

‘s Avonds lekker film kijken. Vrijdagochtend rustig opstarten. Brood met knakworstjes lunchen. En in het tweede deel van de middag wandelen naar de surfplas. Op onze teenslippers natuurlijk; mama gaf aan om wandelschoenen aan te trekken. Dat wilden we niet. Als we ze dan maar in een tas deden die mama zou meenemen, naast het drinken en iets te knabbelen. Eenmaal bij de Surfplas heerlijk met de voeten in het water, en lekker spelen met het water in het zand. Op de weg terug liepen we uiteindelijk toch allemaal op onze wandelschoenen; misschien had mama toch wel gelijk… dat wat langer wandelen op teenslippers meestal geen goed idee is 😉

Zaterdag waren we in Apeldoorn in Berg&Bos, na het wegbrengen van Xaviera en Evelyn bij het scoutingkamp aldaar. Dat was erg leuk.

En zondag zijn we naar het strand geweest in Monster. Ook dat was heerlijk; met de voeten in de zee, tekeningen maken van schelpjes. Heel erg gezellig allemaal. Echt vakantie al zo :)

Liefs,
YXEM, en knipoog van mama

Gepost op: 19 July 2020 | Gepost in Evelyn, Merlinde, Xaviera, Yinthe |