Familie van Leeuwen

7 Jan 2017

Kerstvakantie

Gepost op:

Na een drukke week met leuke kerstvieringen dan eindelijk kerstvakantie. 🙂

We hebben gezellig met familie gegeten tijdens de kerst en we zijn naar de kerk geweest voor de kerstviering met alle kinderen van de kerk. Op tweede kerstdag zijn we naar de film ‘De Ballerina’ geweest, voordat we met de andere familie ook weer gezellig gingen eten.

De jaarwisseling verliep gezellig met beide Opa&Oma koppels bij ons thuis.

Nu het laatste weekend ook nog een beetje sneeuw, vooral wat ijs-sneeuw. Toen we al best vroeg op waren zijn we meteen onze sneeuwboots gaan zoeken en hebben we eerst een kort wandelingetje door de ijs-sneeuw gemaakt voordat we gingen ontbijten. Dat gekraak onder de boots was heel erg leuk 🙂

Verder zijn we vandaag met de trein naar de overgroot-oma’s geweest waar we afgelopen 1 januari niet naartoe konden. Simpelweg om rede van tijd; 4 overgroot-oma’s lukt gewoon niet op 1 dag 😉 Daarna hebben we geluncht bij een lunchroom waarna we naar een klein museum met allerlei verschillende kerststalletjes zijn geweest. Ook dat was erg leuk. Onderweg hebben we lekker gewandeld (5 kilometer totaal ongeveer) tussen de bezoeken door en dan uiteindelijk weer het laatste stukje met de trein terug. Het was heel leuk allemaal 🙂

Liefs,
BWYXEM

Gepost op: 7 January 2017 | Gepost in Gezin, Home |