Familie van Leeuwen

3 Mar 2017

Vakantie in Suyderoogh

Gepost op:

We hebben een leuke midweek in noord Groningen gehad. We hebben er actieve dagen van gemaakt: lekker gezwommen, langs Zeehondencentrum Pieterburen, naar de stad Groningen en naar de DoeZoo.

Maandag hebben we de (lange) reis naar Groningen gemaakt. Onderweg hebben we nog lekker gegeten voordat we bij het huisje aan kwamen.

Op dinsdag hebben we een rustige dag gehouden; ‘s ochtends in het zwembad en ‘s middags hebben we een rondje op en rond het park gelopen en speeltuinen.

Woensdag was een mooie droge zonnige dag met weinig wind in vergelijking met de andere dagen. Eerst zijn we naar het Zeehondencentrum Pieterburen gegaan en hebben daar een rondleiding gevolgd. Daarna zijn we naar de stad Groningen gereden. In Groningen hebben we de Martini-toren beklommen en een leuke speurtocht door het centrum gedaan, met een lekkere warme chocolademelk onderweg.

De laatste hele dag hebben we eerst lekker gezwommen op het park, en zijn we in de middag naar de DoeZoo geweest. Daar konden we nog het laatste stukje van de rondleiding meepakken. We hebben de poten van een wandelende tak mogen voelen kriebelen op je arm en we mochten een tam egeltje en een slang aaien en zelfs even de slang in je nek voelen.

Vrijdag weer terug naar huis. Weg zijn is leuk, maar uiteindelijk is thuis zijn ook wel weer leuk. De WII mocht immers niet mee op vakantie, en Poema ook niet. Die hebben we beiden gemist 😉

Groetjes,
BWYXEM

Gepost op: 3 March 2017 | Gepost in Gezin, Home |