Familie van Leeuwen

17 Aug 2019

Kamperen in Limburg

Gepost op:

Gisteren kwamen we terug van een heerlijke vakantie. We hebben 11 dagen gekampeerd in Limburg. De camping Beringerzand was erg leuk en gezellig en er was alleen daar al genoeg te doen. Het buitenzwembad was vlakbij onze tent, en niet veel verderop waren het binnenzwembad en de binnenspeeltuin. ‘s Ochtends was er vaak een knutselochtend met het animatieteam. En ook ‘s avonds waren er regelmatig spellen of andere activiteiten zoals een ‘Springkussen XXL’.

Het afwassen was een enerverende activiteit; de kinderen onderhandelden over wie er dit keer mocht afwassen met het water en de ouders probeerden het afwasproces dan toch nog zo te coördineren dat het niet teveel tijd ging kosten 😉 Dankzij de vaatwasser thuis lijken ze afwassen gewoonweg TE leuk te vinden om het aan de ouders over te laten (die zelf toch echt sneller afwassen zonder de kinderen erbij… ). 

We zijn de camping ook regelmatig af gegaan. We hebben een aantal lokale plaatsjes bezocht; zoals Panningen, Kessel (inclusief kasteel De Keverberg), Grashoek en Meijel. Ook zijn we een dag naar attractiepark Toverland geweest in Sevenum. En een middagje in Het Aardbeienland was tevens een geslaagd uitje.

Verder hebben we drie routes gewandeld:

Enkele dagen regende het af en toe. Dat was wel heel goed, gezien de droogte in de regio en we hadden er nauwelijks tot geen last van. We paste ons programma er gewoon op aan; wandelen in het bos bij kans op regen is meestal prima 😉 En voor de duinen kozen we een drogere dag uiteraard; conform weersverwachtingen en BuienRadar. Het was allemaal heel erg leuk en gezellig 🙂

Groetjes,

BWYXEM

Gepost op: 17 August 2019 | Gepost in Gezin |