Familie van Leeuwen

25 Oct 2019

Midweekje weg

Gepost op:

Vandaag kwamen we terug van een midweek in Center Parcs – Heijderbos, in Heijen. Een heel knus huisje, met een erg onhandige keuken met bijvoorbeeld een magnetron op het aanrecht waar geen enkele stopcontact in de buurt is… en de magnetron zelf is nou ook niet echt een lichtgewicht. En we hadden m ook niet nodig hoor; maar het aanrecht was al niet heel ruim 😉 Hilarisch, maar OK.

Immers kwamen we toch al niet zelf uitgebreid koken. Op maandag kookten we nog wel zelf, en af en toe een omelet bij de lunch. Maar dat was t dan ook. Op dinsdag aten we pannenkoeken, woensdag een grill-menu met friet, en donderdag pizza 🙂

We lagen elke dag in het zwembad met de wildwaterbaan, het golfslagbad en andere leuke glijbanen. Het was mooi herfstweer en dus konden we buiten wandelen, eekhoorns spotten, en speeltuinen. Ook zijn we nog gaan midgetgolfen, hebben we Orry ontmoet en zijn we bij zijn Halloween verhaal geweest. Ook zijn we de laatste avond gaan kijken bij de Orry disco met afsluitend een verhaaltje-voor-het-slapen-gaan. Maar we gingen niet meteen naar bed natuurlijk 😉 Eerst nog terug naar het huisje en daar nog een spel spelen.

Erg knusse en leuke dagen!

Groetjes, BWYXEM

Gepost op: 25 October 2019 | Gepost in Evelyn, Gezin, Merlinde, Xaviera, Yinthe |