Familie van Leeuwen

16 Nov 2019

Intocht Sinterklaas

Gepost op:

Vanmorgen was het dan zover, de Intocht van Sinterklaas 2019. Nu de metro dan eindelijk rijdt op de Hoek-van-Holland-Rotterdam-lijn (en met heel goed resultaat 🙂 ), pakten we de metro rond 9:00 uur, om enkele minuten later uit de stappen bij Vlaardingen Centrum, vrijwel naast de haven.

Nog wat metro’s verder voeren de boten met de Sint en zijn pieten de binnenhaven in en was het weer zo als altijd heel erg gezellig met zoveel pieten.

Na de intocht thuis erwtensoep met broodjes lunchen. Daarna weer terug naar het centrum (nu op de fiets) om de sint-en-pieten-spelen te doen. En uiteindelijk de middag gezellig afsluiten met alle pieten op het fantastische feest op het Veerplein. Het was, zoals elk jaar, weer fantastisch 🙂

Liefs,
BWYXEM

Gepost op: 16 November 2019 | Gepost in Gezin |