Familie van Leeuwen

30 Nov 2019

Pietenfeest, pannenkoeken en Frozen2

Gepost op:

Vandaag was het echt een klein feestje; na de zwemles van Evelyn en Merlinde zijn we naar het Sinterklaashuis gegaan, in het museum Vlaardingen. Daar konden we spelletjes doen, knutselen en de slaapkamer van sinterklaas bewonderen. Daarna gingen we naar de bibliotheek waar een heel pietenfeest was. Erg leuk. Ook daar konden we allerlei spelletjes doen, ons laten schminken en met een volle stempelkaart kregen we een pietendiploma 🙂

Na de scouting van Evelyn en Merlinde gingen we door naar het pannenkoekenhuis waar we hebben gegeten. En daarna zijn we nog naar de film ‘Frozen 2’ geweest in de Vue bioscoop in Vlaardingen. Daar hadden we immers bij de Sinterklaas intocht gratis kaartjes voor gekregen. Het was een erg leuke film 🙂

Liefs,
YXEM

Gepost op: 30 November 2019 | Gepost in Evelyn, Gezin, Merlinde, Xaviera, Yinthe |