Familie van Leeuwen

1 Mar 2020

Salsa feestje

Gepost op:

Van zaterdagavond tot zondagmiddag waren alle dochters uit logeren. Vrijdagavond zijn we maar eens gaan bedenken wat we dan gingen doen. We vonden al snel een Salsa feest in het MaasGebouw naast De Kuip in Rotterdam: Salsa MadHouse. Leuk, salsa dansen doen we graag. Het regelmatig terugkerende event ‘Salsa aan de Haven’ in de doelen in Rotterdam is ook altijd leuk en gezellig. Dus laten we dit feest ook eens bezoeken. Kaarten besteld dus.

IMG_20200301_004314

Om 21:30 uur startte het feest. En wel meteen met allerlei workshops. Wij kozen voor de workshop Reggeaton. Een erg bijzondere dans; relatief langzaam met af en toe wat snelle moves, maar vooral sexy. Dat dansen we dus alleen samen 😉 Leuk om een nieuwe dans te leren kennen.

Verder wisten we de basis van de Bachata gelukkig nog wel van een workshop van alweer enige tijd geleden. Verder dan dat kwamen we niet. Dus waren we vooral veel op de Salsa-vloer te vinden, en af en toe ook in de zaal van de Reggeaton, en een enkele keer in de zaal van de Bachata.

Het was echt heel erg leuk en erg gezellig. Ook werden er nog 5 shows gegeven rond 01:00 uur. Die shows waren erg leuk om te zien. Rond 02:30 uur waren we moe maar voldaan van alle gezelligheid en het dansen en gingen we naar huis.

Wanneer gaan onze meiden weer allemaal uit logeren..? 😉

Liefs, Bas&Wendy

Gepost op: 1 March 2020 | Gepost in Bas & Wendy, Wendy |