Familie van Leeuwen

18 Jul 2020

Steppen

Gepost op:

Drie weken geleden vroeg mijn moeder me een keer mee te gaan steppen, in plaats van wekelijks wandelen in corona-tijd. En waarom ook niet, dacht ik. Is vast niet te moeilijk; deed ik vroeger vast ook weleens, toen op zo een kinderstep.

De eerste avond in enkele minuten wat tips&tricks over hoe over te stappen en het ene been op het andere tijdens het steppen, en hoe het beste de bocht om te gaan, hoe een helling op te komen, etc. En daar gingen we dan. Totaal 16 kilometer de eerste avond. En het is best leuk om te doen; niet te moeilijk en onderweg heerlijk genieten van de natuur. Lekker sportief dus, en een beetje zen.

steppen - 3 juli 2020

Nu 3 weken verder step ik nog wekelijks mee; ik kan momenteel de step van mijn oudste zusje lenen. Als zij weer gaat steppen dan houd ik het weer voor gezien; ik wil tegen die tijd graag eens ervaren hoe open-water-zwemmen is. Ik ga dan eerst een korte cursus open-water-zwemmen volgen en op zoek naar een groep waar ik me bij mag aansluiten om dit een aantal maanden te doen en daarmee te kijken wat ik er echt van vind. Ook wil ik nog heel graag een keer peddelsurfen. Dus nog plannen zat 😉

Verder fiets ik momenteel elke dag naar mijn werk en streef ik er naar elke week minimaal 3 keer te gaan hardlopen. Ook dat lukt aardig. Dus lekker bezig zo 🙂

Groetjes,
Wendy

Gepost op: 18 July 2020 | Gepost in Wendy |