Familie van Leeuwen

2 Aug 2020

BBQ event

Gepost op:

Gisteren ging Xaviera naar de Efteling, en Merlinde ging overdag bij haar nichtje spelen. Aan het einde van de middag vertrokken we naar de Brielse Maas waar we met familie en vrienden en nog meer mensen konden aanschuiven bij een BBQ van een neef. Hij heeft een super handige trekker met een soort container-caravan met ook een warme douche buiten. En dat was heerlijk afspoelen na het wat koudere water van het meer 😉 Een coole wagen die hij met zijn vader en goede vriend van hem heeft gemaakt.
Het was heel gezellig. Mama, Yinthe en Evelyn doken het meer in. Merlinde ging oneindig lang op de trampoline springen met haar nichtje met wie ze ook naar de BBQ gekomen was. En papa was vooral lekker bij de BBQ het vlees aan het garen. Het was heel gezellig, heel leuk en heerlijke weersomstandigheden voor zo een gezellig en leuk event 🙂

En Xaviera kwam vandaag weer thuis en had ook een prachtige en leuke dag in de Efteling gehad 🙂

Liefs,
BWYEM

Gepost op: 2 August 2020 | Gepost in Gezin |