Familie van Leeuwen

15 Aug 2020

Camping Heidepark

Gepost op:

Afgelopen 11 dagen zijn wij gaan kamperen op Camping Heidepark, in Lemelerveld in Overijssel. Het is daar een hele gezellige camping. We zaten met de tent heel dicht bij de receptie, de toiletten/afwasruimte, de kantine/bar, en het geheel niet onbelangrijke zwembad. Het was namelijk deze zelfde dagen veelal erg lekker warm buiten. Dus na een dagje uit, of na een wandeling, of tijdens een rustdag waren we veelal te vinden in en rond het zwembad.

We hebben veel gewandeld; iets kortere routes en vooral veel water mee voor onderweg 😉 Toch was het erg leuk en vooral de natuur aldaar was heerlijk om doorheen te wandelen en van te genieten. We zijn wezen wandelen rondom de Archemerberg, de Lemelerberg, in het Vechtdal bij Balkbrug en bij het Reestdal. Evelyn en mama zijn een historische wandeling in en rond Lemelerveld gaan maken waardoor duidelijk werd waarom het afgelopen weekend daar het jaarlijkse ‘Sukerbietenfest’ was. Op de laatste dag zijn we een wandeling gaan maken in het buitengebied van Zwolle waarna we in het centrum van Zwolle nog een aanbevolen ijssalon hebben bezocht. Mmmm.

Ook zijn we bij Ponypark Slagharen geweest en bij Wildlands in Emmen. Ook dat was heel erg leuk 🙂

Liefs,
BWYXEM

Gepost op: 15 August 2020 | Gepost in Gezin |