Familie van Leeuwen

23 Oct 2020

Herfstvakantie

Gepost op:

Op vrijdag 16 oktober 2020 begon de kerstvakantie. We hadden de avond ervoor alle spullen al klaargezet. Dus alleen de auto en de dakkoffer nog vol laden, de inhoud van de koelkast nog even in de koelbox verhuizen, en we konden halverwege vrijdagmiddag vertrekken. Op naar een vakantiehuisje in een bungalowpark in Overloon. 

We hebben heerlijk genoten van het herfstweer. Het regende niet veel, dus we hadden alle geluk. We konden heerlijk wandelen in de omgeving; zowel in oost Noord-Brabant, als noord-west Limburg. Al die herfstkleuren zijn heel fascinerend. Ook hebben we echte herfstgerechten klaargemaakt met fles-pompoen, spaghetti-pompoen en de klassieke oranje pompoen (ROUGE VIF D’ETAMPES). Erg lekker.

Na een week aldaar, op vrijdag weer op weg naar huis. ‘s Middags nog even heerlijk uitwaaien op het strand. Gewoon weer in Zuid-Holland is ook leuk 😉

Liefs,

BWYXEM

Gepost op: 23 October 2020 | Gepost in Gezin |