Familie van Leeuwen

7 Feb 2021

Winter!

Gepost op:

Vandaag was het dan toch echt zo ver; het is echt winter inclusief een laag sneeuw 🙂We gingen ‘s ochtends een stukje wandelen en genieten van de verse sneeuw waar veelal nog geen voetstap in te vinden was 🙂

Daarna hebben we de slee opgesnord uit de kast. En ook nog een sneeuwpop-familie gemaakt, bestaande uit een papa, een mama, en een kind.

Owja, en als je je afvraagt waarom Evelyn maar 1 arm uit haar jas heeft; de andere arm zit in het gips. Haar linker onderarm heeft twee weken geleden een breuk opgelopen, vlakbij haar elleboog. Ze is gelukkig rechtshandig en de breuk is heel goed aan het genezen. Binnen twee weken mag het gips er af als alles goed blijft gaan 🙂

Liefs,

BWYXEM

Gepost op: 7 February 2021 | Gepost in Evelyn, Gezin, Merlinde, Xaviera, Yinthe |