Familie van Leeuwen

9 May 2021

Moederdag

Gepost op:

Vandaag was het moederdag en lekker warm buiten. Dus ging mama ‘s ochtends voor het ontbijt hardlopen. En dat kwam mooi uit; nu konden wij mooi de ontbijttafel klaarzetten 🙂 Lekkere frambozen in een hartje op de bordjes, lekker croissants zowel gewoon als glutenvrij. Mmmm… en dat vond mama ook toen ze terug kwam 🙂 🙂

‘s Middags, na een heerlijke gluten-vrije en lactose-vrije moederdag-taart van ‘Van de Bakker’ uit Vlaardingen, nog even lekker naar de surfplas. Het werd wel bewolkter, maar het bleef nog lekker warm en droog. Lekker gespeeld, gerend, met zand gespeeld en de voeten gewassen in het meer. Heel leuk. De jongste 3 dametjes ging op blote voeten naar huis wandelen. En zij leken dat nog leuk te vinden ook. Wel thuis weer de voeten in bad en afspoelen maar 😉

Het filmpje dat deze creatieve dames hebben gemaakt op Xaviera’s tablet in de kamer van Merlinde 🙂

De oma’s hebben we dit weekend ook gezien en verrast.

Groetjes, BWYXEM

Gepost op: 9 May 2021 | Gepost in Gezin, Wendy |