Familie van Leeuwen

15 May 2021

Lekkere pasta koken samen

Gepost op:

Enkele weken geleden vonden we bij Oma van der Endt een heerlijk recept uit een krantje van een supermarkt. De foto maakte ons al heel enthousiast. Dus we maakten een foto met mama’s telefoon en spraken onderling af dat we dat binnenkort zelf samen zouden gaan maken.

Vanmiddag ging we na de scouting-opkomst de boodschappen halen voor dit gerecht en gingen we aan de slag. Toen het gerecht bijna klaar was hebben we snel de kamer van Evelyn wat aangepast zodat we een eettafel hadden voor met ons tweeën. Borden mee naar boven, de garnering er nog bij en natuurlijk wat te drinken. En ons diner kon beginnen 🙂

Het was echt een heerlijk gerecht: ‘Pasta met geroosterde Roma tomaten uit de oven’ 🙂

Liefs, Mama en Evelyn

Gepost op: 15 May 2021 | Gepost in Evelyn, Wendy |