Familie van Leeuwen

23 May 2021

Op safari in het klein

Gepost op:

Vanmorgen begonnen we met een wandeling vlakbij huis. Voor de wandeling bedachten we wat we mee zouden nemen; laarzen aan en een klein zakmes en vergrootglas mee leek ons (Xaviera, Evelyn en mama) wel genoeg. Al snel bleek het vergrootglas eigenlijk een item teveel; mama wilde graag een mooie route lopen en daarmee meters maken. Het vergrootglas maakte dat allerlei kleine dingen ineens heel interessant waren. Met een kleine change-of-plans werd de tocht nu een stuk kleiner en met een andere focus.

En eigenlijk zelfs erg leuk om zo kleinschalig allerlei plant-structuren en insecten te bewonderen 🙂 En dan blijken sommige planten en stengels zelfs groter dan ons. Een leuk tochtje over wat olifantenpaadjes 🙂

‘s Middags zijn we naar de wildernis ‘Avonturis’ gegaan waar we met zijn vieren (Merlinde ging toen ook mee) geklommen en geklauterd hebben, en vooraf lekker gespeeld 🙂

Groetjes, WXEM

Gepost op: 23 May 2021 | Gepost in Evelyn, Gezin, Merlinde, Wendy, Xaviera |